OPLEIDINGEN

Aanbod

Basis Digitale Fotografie

Vanaf 45 Euro

Cheat Sheets

9,95 Euro

Light Painting
Coming Soon

Voice Over Recording
Coming Soon

Light Painting
Coming Soon

Workshops

Workshop Leren Fotograferen (4u)
Coming Soon

Workshop Studiofotografie (4u)
Coming Soon

Workshop Lightroom (4u)
Coming Soon

FAQ

Digitale cursussen worden elektronisch aangeboden en zijn toegankelijk via digitale apparaten zoals smartphones, tablets en computers. Deze cursussen kunnen verschillende vormen aannemen, waaronder eBooks die gemakkelijk gedownload en opgeslagen kunnen worden voor offline gebruik. Ze zijn ontworpen om de opleiding toegankelijker te maken, ongeacht je locatie.

Digitale cursussen omvatten meer dan alleen geschreven inhoud in PDF’s. Ze bevatten ook multimedia-elementen, zoals video tutorials en oefening. Deze variëteit aan leermiddelen verrijkt het leerproces en maakt het interactiever en boeiender.

Over het algemeen stellen digitale cursussen mensen in staat om te leren op hun eigen tempo, waar en wanneer het hen uitkomt, waardoor flexibiliteit en toegankelijkheid centraal staan in het moderne onderwijs en de professionele ontwikkeling.

Om al je vragen te stellen is er ook de mogelijkheid om 1:1 begeleiding of persoonlijke sessies aan te vragen. Dit betekent dat je de kans krijgt om directe interactie te hebben met ons, wat het leerproces verder kan verbeteren.

Door middel van de 1 op 1 coaching sessies kan je hulp vragen rond een bepaald onderdeel of gewoon al je vragen stellen die je hebt. Dit kan gaan over de inhoud van een bepaalde opleiding of over praktische zaken die met fotografie of video te maken hebben. Het is ook mogelijk om je foto’s te laten beoordelen.

Deze 1 op 1 sessies zitten in bepaalde pakketten verwerkt. Meestal gaat het dan om één uur gratis begeleiding. Nadien kan je nog extra sessies aankopen voor een schappelijke prijs. Op die manier heb je altijd toegang tot de informatie die je wilt.

Om de theorie sneller onder de knie te krijgen maken wij bij Caphca Academy zo veel mogelijk gebruik van Video Tutorials. Deze video’s geven je alle informatie die je nodig hebt om een bepaald onderdeel sneller te begrijpen. Bepaalde cursussen bestaan uitsluitend uit video tutorials, terwijl andere opleidingen als basis een geschreven cursusboek hebben waarbij de video tutorials een mooie aanvulling zijn.

Bij Caphca Academy bieden we geen opleidingen aan die leiden tot een erkend diploma. Voor bepaalde opleidingen kan je wel een certificaat van deelname behalen na het afleggen van een examen. De examens kunnen theoretisch of praktisch zijn. Na het afleggen van het examen krijg je feedback op het ingeleverde werk en als je geslaagd bent ontvang je een certificaat dat aantoont dat je bij Caphca Academy een opleiding gevolgd hebt en daarvoor geslaagd bent. Je kan ook een certificaat krijgen na het volgen van een workshop of groepsles.

In de meeste gevallen is een examen apart aan te vragen als dit niet standaard in de opleiding verwerkt zit. Dit kan een meerkost met zich meebrengen.

Een certificaat van deelname krijg je altijd in volgende gevallen: 1 op 1 coaching, workshops, groepslessen en na het afleggen van een examen.

De benodigdheden voor je opleiding staan altijd vermeld op de info-pagina van de opleiding. De benodigdheden kunnen variëren afhankelijk van de cursus of opleiding die je wilt volgen.

Winkelwagen