BASIS DIGITALE FOTOGRAFIE

ONTVANG EEN KORTINGSCODE VAN 20%

Wil jij ook 20% korting voor Black Friday? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onmiddellijk 20% korting!

Actie geldig van 19/11/2023 t.e.m. 30/11/2023

LEER JE CAMERA KENNEN

ONTDEK DE WERELD VAN FOTOGRAFIE

WERK VOLLEDIG MANUEEL

NOOIT NOG ONSCHERPE FOTO'S

Basiscursus Digitale Fotografie

Ontdek de wonderlijke wereld van fotografie met onze uitgebreide Basiscursus Digitale Fotografie. Deze opleiding wordt je aangeboden in verschillende pakketten zodat we een product kunnen aanbieden op basis van jouw noden. Het basispakket omvat enkel het eBook terwijl je bij de meer gevorderde pakketten ook video tutorials en begeleiding krijgt.

Deze cursus is volledig in het Nederlands geschreven en omvat 273 pagina’s waardevolle informatie, tips en oefeningen om je fotografische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Of je nu net begint met het verkennen van de mogelijkheden van je digitale camera of een enthousiaste amateurfotograaf bent die zijn of haar vaardigheden wil verbeteren, deze cursus biedt je de kennis en het inzicht om prachtige foto’s te maken. Met onze Basiscursus Digitale Fotografie ben je klaar om je fotografische reis te beginnen. Wacht niet langer om je fotografische dromen waar te maken. Bestel vandaag nog onze Basiscursus en ontdek de magie van digitale fotografie!

GRATIS PROEFHOOFDSTUK DOWNLOADEN

Basiscursus Fotografie

Het Boek

57 Euro

Basiscursus Fotografie

eBook – Basic Pakket

45 Euro

Extra informatie

Het cursusboek bestaat uit 273 pagina’s in A4-formaat. Dit boek heeft een zachte cover waardoor je hem gemakkelijk kan doorbladeren. We hebben ervoor gekozen om deze cursus als boek uit te brengen omdat we van mening zijn dat het studeren op deze manier een stuk vlotter zal verlopen. Het maakt de opleiding ook veel toegankelijker voor mensen die bijvoorbeeld geen laptop of tablet hebben. Je kan het boek meenemen tijdens het fotograferen waardoor je altijd terug naar de theorie kan grijpen indien nodig.

Het boek wordt gratis verzonden in België en Nederland. Daarom is het belangrijk om je adresgegevens correct in te vullen. De boeken worden in kleinere oplage gedrukt en de voorraad is beperkt. We proberen de wachttijd zo kort mogelijk te houden.

*Prijzen zijn inclusief 6% BTW voor boeken en eBooks.

Ontdek de wonderlijke wereld van fotografie met onze uitgebreide Basiscursus Digitale Fotografie, nu beschikbaar in een handig ebook. Deze cursus is volledig in het Nederlands geschreven en omvat 273 pagina’s waardevolle informatietips en oefeningen om je fotografische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Met onze Basiscursus Digitale Fotografie ben je helemaal klaar om je fotografische reis te beginnen of te vervolgen op een digitale en ecologische manier. Het BASIC Pakket is het meest voordelige pakket in ons aanbod om de basis van de digitale fotografie te leren. In dit pakket krijg je een digitaal eBook in de vorm van een PDF dat een exacte kopie is van het gedrukte handboek. Dit kan altijd en overal raadplegen op je smartphone, tablet of computer.

Daarnaast kan je een extra PDF downloaden met handige Cheat Sheets. 

Het is ook mogelijk om het handboek zelf af te drukken, maar dat raden we bij Caphca Academy ten zeerste af. De drukkosten kunnen namelijk hoog oplopen terwijl ons handboek aan een voordelige prijs aangekocht kan worden. Op deze manier haal je een voordelig maar kwalitatief gedrukt exemplaar in huis.

*Prijzen zijn inclusief 6% BTW voor boeken en eBooks.

Voor de Basis Digitale Fotografie heb je geen voorkennis nodig. Je hebt enkel een digitale camera met objectief nodig en bij voorkeur raden we een DSLR (spiegelreflex) of Systeemcamera aan. Het merk van je camera en objectief is minder belangrijk. Een Compact Camera of Smartphone zijn niet ideaal voor het volgen van deze opleiding. Koop vooral een camera die bij je past en laat je eventueel adviseren door een verkoper in een professionele winkel. Als je nog geen camera hebt aangekocht dan kan je in het eerste hoofdstuk van deze cursus enkele tips terugvinden die je kunnen helpen bij deze belangrijke aankoop.

Verder heb je een stabiele internetverbinding nodig om de cursus te downloaden en om eventuele video tutorials te bekijken. Ook voor de 1:1 Coaching heb je stabiel internet nodig zodat je een video call kan voeren met je docent. Een webcam is aanbevolen.

Daarnaast is een stevig statief en enkele extra geheugenkaarten altijd handig.

Lightroom Presets

Lightroom Presets zijn een ideaal hulpmiddel om je workflow te versnellen. Met de presets van Caphca Academy geef je met één klik de gewenste stijl aan je foto’s. Jij past enkel de belichting en de intensiteit van de preset aan.

Koop onze presets nu exclusief met 20% Black Friday Korting. Nog geen kortingscode? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg onmiddellijk een kortingscode in je mailbox.

Geldig van 19/11/2023 t.e.m. 30/11/2023

Winkelwagen